Pizzeria Pizzeria Restaurante Pompei

Pizza bestellen Amersfoort

Je hebt nu trek in een pizza, nu kan je makkelijk en snel een pizza bestellen in Amersfoort. We hebben een overzicht voor je gemaakt van alle pizzeria's bij jou in de regio. Om direct te bestellen Pizza bestellen in Amersfoort

✅ TIP: Direct Pizza Bestellen in Amersfoort

Details

Adres
Langegracht 10
3811BT Amersfoort
Utrecht
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Puur Ambachtelijke Pizzas bij Pompeï. Ruim eenentwintig jaar geleden begon een toen achttienjarige Ramazan Kandemir zijn kokscarrière in Italië. Hij kwam in Nederland terecht en werkte jarenlang bij verschillende mediterrane restaurants. Na vier jaar samen met een compagnon een pizzeria in het centrum van Leusden gerund te hebben, was het tijd voor een nieuwe uitdaging: restaurant-pizzeria Pompeï.

Ramazan bereidt de gerechten in zijn restaurant op ambachtelijke wijze in een originele Italiaanse steenoven. Een goede pizza wordt namelijk gebakken bij een temperatuur die veel hoger ligt dan de gebruikelijke elektrische oven.
Naast tweeëndertig verschillende pizzas staan er bij Pompei ook Italiaanse vlees- en visgerechten op het menu. Bij Pompei kan verder iedereen meegenieten van het bereiden van de maaltijd. Het restaurant heeft namelijk een open keuken.
De zaak telt tachtig zitplaatsen waarvan een deel is bestemd voor niet-rokers.Openingstijden:
Maandag : gesloten
Dinsdag : 00:00 - 00:00 Openings- en sluitingstijden onbekend
Woensdag : 00:00 - 00:00
Donderdag : 00:00 - 00:00
Vrijdag : 00:00 - 00:00
Zaterdag : 00:00 - 00:00
Zondag : 00:00 - 00:00 Service:
Alleen telefonisch reserveren, Reserveren gewenst

Gerechten:
32 soorten, Italiaanse steenovenpizza's, Kindermenu, Open keuken, Pasta, Pizzeria, Rijstgerechten, Visgerechten, Vleesgerechten