Pizzeria Pizzeria Il Campanile

Pizza bestellen Markelo

Je hebt nu trek in een pizza, nu kan je makkelijk en snel een pizza bestellen in Markelo. We hebben een overzicht voor je gemaakt van alle pizzeria's bij jou in de regio. Om direct te bestellen Pizza bestellen in Markelo

✅ TIP: Direct Pizza Bestellen in Markelo

Details

Adres
Taets van Amerongenstr 9
7475BT Markelo
Overijssel
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Pia en Gaetano Torella runnen al weer vele jaren Italiaans restaurant 'Il Campanile' in Markelo. In een huiselijke ongedwongen sfeer genieten van gezelligheid en lekker eten, dat is wat Pia en Gaetano nastreven. 'Een gezellige Italiaanse huiskamer'.

Een goed kwaliteitsproduct zonder al te veel bombarie en liflafjes. Veel verse vis, schaal- en schelpdieren en een mooi stuk vlees of een mooi traditioneel pastagerecht of een pizza met alleen verse ingrediënten. Dat is wat door Pia en Gaetano wordt geserveerd.

Een persoonlijke benadering naar de gasten en aandacht voor persoonlijke wensen van de gasten staan hoog in het vaandel.

Il Campanile is al diverse malen onderscheiden voor hun kwaliteit en is lid van de prestigieuze 'Accademia Italiana della Cucina'.


de geschiedenis

Gaetano groeide op onder de rook van de Vesuvius in Torre del Greco, vlakbij Napels. De 'cucina povera' is hem met de paplepel ingegoten. Van huis uit leerde Gaetano al jong authentieke Italiaanse gerechten bereiden en meevarend op vissersschepen leerde hij in de kombuis alle mogelijke variaties en technieken met vis. De liefde voor het vak was geboren. Als jonge Napolitaan trok hij naar het noorden van Italië om in grote restaurants te werken en begon als groentewasser, om zich vervolgens op te werken tot volleerd kok.

Pia, geboren met een Nederlandse moeder en Italiaanse vader heeft van oorsprong een creatieve opleiding, maar de geboren liefde voor Italië bracht haar al snel die kant op. Ze ging werken in een groot hotel in Noord Italië. Dit was de plek waar ze elkaar hebben ontmoet en op een gegeven moment trokken ze samen naar Nederland om samen te gaan werken in een Italiaans restaurant in Enschede.

In 1985 was hun eigen restaurant een feit. Op camping Hessenheem begonnen Pia en Gaetano aan hun eigen droom: 'Il Campanile'. Al snel groeide dit restaurant uit zijn voegen en in 1991 verhuisden ze naar hun huidige pand.Openingstijden:
Woensdag : 17:00 - 00:00
Donderdag : 17:00 - 00:00
Vrijdag : 17:00 - 00:00
Zaterdag : 17:00 - 00:00
Zondag : 16:00 - 00:00 Sfeerkenmerken:
Modern

Keuken:
Vis

Betalingsmogelijkheden:
Visa, MasterCard, American Express, Pin, Contant